Information

               Söderhamns Kameraklubb "med bilden i fokus"

Ett intresse för alla åldrarDe flesta har en kamera och många är duktiga på att använda den. Många vill lära sig mer, bli ännu bättre och dela sina erfarenheter med andra fotografer. Där befinner sig många av de som är nyfikna på verksamheten i Söderhamns kameraklubb. Idag är vi 60 medlemmar, vi blir gärna fler.


Det finns ett antal intressen där olika åldrar och kunskapsnivåer kan mötas. Foto är ett sådant intresse. De yngsta klubbmedlemmarna är barn, de äldsta har fotograferat i många årtionden. Jag gläder mig varje gång som jag märker att en mer erfaren medlem tar sig an någon som vill lära sig mer.


Två gånger varje månad träffas vi. Något mindre sommartid. Vi har våra Månadsmöten där medlemmar möts till olika program, samt för att testa sina bästa bilder i Månadstävlingen. Däremellan bjuder vi in allmänheten till Bildkvällar. Då tittar vi kanske på någon fotografs bildspel, lär oss något som medlemmarna har efterlyst etc. Framförallt handlar det om att dela en gemenskap och att tillsammans utvecklas som fotograf.


Välkommen!